Workshop Energetisch beeldhouwen

Workshop Energetisch Beeldhouwen in (zacht) speksteen

onder begeleiding van:
Klaas Kuipers, beeldend kunstenaar, en
Carine Wortelboer, energetische therapeut.
website: link onderaan deze pagina

De volgende workshop is op zaterdag 23 maart 2024
Er zijn nog 3 plaatsen vrij

U kunt zich ook op de reserevelijst plaatsen via het formulier hieronder.
Het aanmeldformulier vind je onderaan deze pagina. Hier kunt u zich op de reservelijst plaatsen of een bericht krijgen wanneer de datum van de volgende workshop bekend is.

Carine Wortelboer

Als energetische therapeut stem ik mij af op de energie van de zorgvrager. Deze energie leidt mij tijdens de behandeling als een soort boodschapper naar dat deel/ delen van het lichaam wat aandacht nodig heeft. Tijdens de behandeling ‘magnetiseer’ ik door handoplegging of door bewegen van mijn handen boven je lichaam (kleding kan gewoon aan blijven) of door acupressuur (meridianen) met intentie op herstel.

Energetisch bewerken van steen

Tijdens de workshop gaan we een bewuste verbinding tot stand brengen met onze kern, het brongebied en veld van onbegrensde creatieve mogelijkheden! Dit is het uitgangspunt om onze innerlijke beelden/gedachten, gevoelens en inspiratie vorm te geven in het zachte speksteen. Beeldhouwen is een dialoog tussen de steen en de bewerker van de steen, de beeldhouwer. Als je jezelf de ruimte geeft om vanuit je kern in gesprek met de steen te gaan, geeft de steen zich open om zich te laten bewerken tot de vorm die bij jou op dat moment hoort.

Hoe ziet de dag er uit?

Workshop: 9.00 - 16.00 uur in Atelier de Steengroeve, Witterstraat 62d in Assen.
Kosten € 85,- per persoon.

Voor wie?

Aantal deelnemers (min. 3 en max. 6)
De workshop is bedoeld voor mensen die op een ontspannen manier en vanuit hun kern speksteen willen bewerken. Je bent van harte welkom als je een (visuele/ lichamelijke) beperking hebt.

Koffie/ thee en lunch

Tijdens de workshop kunt u de hele dag koffie en thee  gebruiken en wordt er tussen de middag soep geserveerd.  Er is jus d'orange en melk. Deelnemers zorgen zelf voor broodjes.

Benodigde materiaal en begeleiding

Klaas Kuipers is beeldend kunstenaar en in zijn "Atelier de Steengroeve' is al het materiaal aanwezig dat nodig is. Hij geeft deskundige begeleiding en adviezen bij het bewerken van je speksteen; makkelijk te bewerken met rasp en schuurpapier (polijsten)

Ontvangst en introductie

Na ontvangst en korte introductie gaan we aan de slag met het 'kiezen' van jou steen.

Werken met speksteen

Als ieder een steen heeft zal Klaas instructies geven. Tijdens het bewerken van je steen zal Carine Wortelboer, energetisch therapeut, 'oefeningen' aandragen om tot je kern te komen. De steen geeft pas aan het eind van de dag zijn kleuren prijs. Iedereen gaat aan het eind van de dag met een beeld naar huis.

Carine Wortelboer
Klaas Kuipers

Meedoen? Opgeven bij:

Carine Wortelboer:
carinewortelboer@gmail.com 

of mobiel 0627435273

Klaas Kuipers:
info@atelierdesteengroeve.nl 

of 0592-346177

Of via onderstaand formulier

 

Website Carine Wortelboer

Energetisch therapeut

Aanmeldformulier: